det här är RA
mångkamp
grupputveckling
äventyr & upplevelser
mäss & event
byggnationer
höghöjdsuppdrag
klätterväggen
camp häckeberga
koncept/priser
fotogalleri
samarbetspartners
kontakta mig
lediga jobb
hämta broschyr
mailVi har en rad av spektakulära aktiviteter som Ni kan använda som publikdragare. Från eld slukning till klättervägg.Här nedan är några populära publikdragande aktiviteter.

<Backklättring
Världsrekordet är 47 backar/ 18 meter. Vem av Er kan klättra högst?
Back klättring går ut på att stapla tomma läskbackar mellan benen på sig själv och samtidigt vara högst upp på stapeln. Vid 6 backars höjd händer inte så mycket, men när klättraren står på 15 backar börjar det kittla i balansmusklerna. Kriterierna för att kunna genomföra backklättring är att det är minst ca 5 meter i takhöjd. Klättrarna är säkrade med vadderade hel kropps selar, hjälm, toppsäkring och publiken skyddas från att få backar på sig med hjälp av skyddsnät.

Joumarklättring
Denna typ av klättring används vid bergsbestigningar för att spara kraft och tid. Deltagarna klättrar på uppspända rep med hjälp av speciella joumarhandtag. Till en början är det svårt och ser kul ut, men när tekniken är funnen kan klättraren nå höjder på 15-20 meter beroende på takhöjd. Aktiviteten kräver möjlighet till säkring genom s.k. toppsäkring samt en takhöjd på minst 6 meter. Klättrarna är hela tiden dubbelsäkrade av instruktören.

Bungy run
Vi håller oss på marken och man behöver inte hoppa! Här gäller det att ta sig fram så långt som möjligt, det som hindrar löparen är en kraftig gummisnodd som drar honom/henne tillbaka till startplatsen. Detta kan ske som stafett med t.ex. bakelse ätning, dryckessvepning, poäng jakt, längd gång etc. Instruktörerna är hela tiden med och säkrar löparna.

Såpe stock
En klassisk tvekamp där motståndarna sitter på en hal vadderad bom och skall slå ner motståndaren med hjälp av en kudde. Barnsligt kul! Under bommen finns en madrass för mjuka landningar. Konstruktionen är fristående och kan ställas upp vart som helst.

Snurrstege
Hur kan något vara så svårt när det ser så lätt ut? Det är en stege som är uppspänd i 45 graders lutning. Svårigheten är att klättra upp för hela stegen eftersom den är ledad runt sin egen axel. Under finns en madrass för mjuka landningar. Konstruktionen är fristående och kan ställas upp vart som helst.

Kontakta oss för fler förslag.


till toppen