det här är RA
mångkamp
grupputveckling
äventyr & upplevelser
mäss & event
byggnationer
höghöjdsuppdrag
klätterväggen
camp häckeberga
koncept/priser
fotogalleri
samarbetspartners
kontakta mig
lediga jobb
hämta broschyr
mailEtt sätt att träffas utanför arbetets trygga väggar för att skapa ”vi” känsla, ”kick-off stämning” eller ”bryta isen” före en middag med nya personer. Men också som en uppiggande paus eller rolig avslutning på konferensen. Här skapar vi en aktivitet som är anpassad efter era syften och förutsättningar.

Aktiviteter ger en möjlighet att finna nya sidor hos arbetskamraterna.

Så här kan det se ut!.…
Campen ligger vid en mycket vacker plats vid Häckeberga sjön 20 minuters bilfärd från Malmö och Lund. Här finns det, förutom Skånes kanske vackraste omgivning, en jättekåta för upp till 48 ätande gäster som man kan äta middag i och ett kanadensiskt vildmarksbad som rymmer upp till 14 personer åt gången. I skogarna runt omkring lägret finns äventyrsaktiviteter, fiske, höghöjds aktiviteter och teambanor för grupputvecklings program. Här gör vi ordning en aktivitetspark som är skräddarsydd för Er grupp, liten som stor.

Beroende på vad ni vill göra i form av aktiviteter så lämnar vi förslag öppna för förändringar. I lägret serveras ni kokkaffe direkt från den öppna elden och fikabröd eller er egen medhavda matsäck och drycker vid ankomst. Vi håller en underhållande introduktion om aktiviteterna där vi presenterar de aktiviteter som kommer att äga rum under de närmaste timmarna på natursköna platser i omgivningarna samt i lägret.

Ni kan tex tävla som lag mot varandra i en kamp med exempelvis pilbågsskytte, blåsrörsskytte, kulrännan, jättepussel, flytande stenar och yxkastning och andra samarbetsaktiviteter som är gjorda för att stärka lagandan och skratt tillsammans.

Efter kampen är det dags för modiga att prova jättegungan från 9 meters höjd. En riktig nervkittlare som både aktör och åskådare finner underhållande. Vid när mörkret har lagt sig över sjön bryter vi och det är dags att fortsätta in i kåtan för att avnjuta en middag i skenet av elden. Middagen tillagas över öppen eld och i Muurikka hällar. Maten kommer från Häckeberga Wärdhus förstklassiga kök och kan bestå av en vildmarks wok av; entrecote, färsk potatis, grönsaker, het salsa, gräslöksås. Sallad, bröd med smör och ost. Till dessert serveras grillade bananer med smält choklad i.

När alla är mätta och belåtna så är vildmarksbadet som ligger vid strandkanten ca: 40 grader varmt och luktar gott av lavendelmjölk. Kalla drycker står på det flytande bordet. Där kan de som vill koppla av en stund och njuta av utsikten över sjön. Badet gör sig extra bra då det är vinter.

Eller såhär…
Aktiviteter som används…

till toppen