det här är RA
mångkamp
grupputveckling
äventyr & upplevelser
mäss & event
byggnationer
höghöjdsuppdrag
klätterväggen
camp häckeberga
koncept/priser
fotogalleri
samarbetspartners
kontakta mig
lediga jobb
hämta broschyr
mailPersonal sökes.

Under åren från 1998 har vi genomfört nästan 1700 arrangemang. Gensvaret och uppskattningen har varit väldigt stort, mycket tack vare vår engagerade personal. Vi arbetar alltid med att utveckla vår verksamhet och har behov av fler kvalificerade instruktörer för upplevelsearrangemang och handledare för grupputveckling.Aktivitetsledare/instruktör
Du behöver inte vara världsmästare i pilbågsskytte…
men att bemöta människor på ett positivt sätt måste ligga i din natur och vi kräver att du vågar ge 100% av dig själv för att ge kunden det bästa av ett arrangemang. Den energi som en aktivitets ledare utstrålar smittar av sig till kunden, därför det viktigt att du har positiv energi att ge. Vi ser helst att du är mellan 21 och 35 år gammal och har en del livs och arbetslivserfarenhet, gärna från seriösa aktivitets/upplevelse arrangörer. Dock vi ser den personliga utstrålningen och säkerhetstänkande som tyngst vägande. Om du passar in på dessa kriterier finns det möjlighet till internutbildning och vidareutveckling hos oss för att bli en av de bästa aktivitets ledarna inom branschen Anställningen sker som behovsanställning, dvs. då vi har arrangemang.

Arbetsplatser
Vi arbetar mestadels med grupper på vår Camp nära Genarp utanför Malmö samt mobilt i Sydsverige och Mälardalsområdet. Vi söker personal från som vill arbeta deltid på kvällar och helger. Vi kan erbjuda dig en nöjesfylld och skiftande arbetsmiljö, ett tajt personalgäng och mycket kontakt med nya människor.

För intresseanmälan kontakta oss.

Handledare
Vi söker erfarna handledare för teambuilding och grupputvecklingsprogram. Vi ser gärna att du är van vid att arbeta med halvdags till tvådagars program. Vi ställer krav på erfarenhet och goda teoretiska kunskaper inom området och förutsätter att du har ett gediget intresse för jobbet. Anställningen sker som behovsanställning, dvs. då vi har utbildningar.
För intresseanmälan kontakta oss.

till toppen