det här är RA
mångkamp
grupputveckling
äventyr & upplevelser
mäss & event
byggnationer
höghöjdsuppdrag
klätterväggen
camp häckeberga
koncept/priser
fotogalleri
samarbetspartners
kontakta mig
lediga jobb
hämta broschyr
mailGemensamt för oss är att vi alltid har sökt för att finna utmaningar, upplevelser och äventyr för att utvecklas och ta för oss av livets goda.

RA Äventyr & Utveckling har bildats ur de ledande aktivitetsarrangörerna i Sverige. I dag består RA Äventyr av 2 heltidsanställda och en instruktörs/handledar -stab på 20 personer. Vi har mer 6 års erfarenhet och över 1700 arrangemang för grupper mellan 8-250 personer i ryggen. Vi har vårt säte i Malmö och arbetar mobilt med hela Sverige och delar av Norden som arbetsfält.Vårt flaggskepp Camp Häckeberga ligger utenför Genarp, 20 minuters bilfärd från Lund och Malmö. Här finns övernattningsmöjligheter och gastronomiska upplevelser tack vare våra samarbetspartners Häckeberga Slott och Häckeberga Wärdshus.

I Skåne samarbetar vi med hotell, konferensanläggningar, och värdshus dit vi gärna återkommer. Där har vi byggt upp fasta aktivitetsparker för äventyr, utmaningar och grupputveckling. Ofta tar vi med vår utrustning och erfarna instruktörer för att visa Er till Skånes smultronställen i skogar, vattendrag och spektakulära omgivningar. Vi kommer också gärna till Er, vart Ni än är! 95% av våra aktiviteter är mobila och kan sättas upp där ni önskar.

Vi är aktiva medlemmar i GiS (Grupputvecklare i Samverkan ) för att ge er som kund trygghet när ni beställer grupputvecklingsprogram av oss.

Vi skräddarsyr samtliga arrangemang så att de skall passa just Er grupp, liten som stor.
- Därför är vi ganska frågvisa av oss.

Vill du läsa mer om…

RA´s företags idé
Arbetsmetodik

Vilka är RA
Anders Kipping
Rurik Carsén
Ilir Sulejmani
Jacob Brümmer

Vår Personal

GIS (Grupputvecklare i Samverkan)

till toppen