det här är RA
mångkamp
grupputveckling
äventyr & upplevelser
mäss & event
byggnationer
höghöjdsuppdrag
klätterväggen
camp häckeberga
koncept/priser
fotogalleri
samarbetspartners
kontakta mig
lediga jobb
hämta broschyr
mailCamp Häckeberga ligger i storslaget vacker natur på en avskild holme i Häckebergasjön, mindre än 30 minuter med bil från Malmö, Lund och Ystad. 

Två jättekåtor med vardera 40 sittplatser står i mitten av lägret, ett vedeldat vildmarksbad ligger längst ut på udden med utsikt över sjön. I skogarna runtomkring lägret finns möjlighet att prova äventyrliga mångkampsaktiviteter, höghöjdsutmaningar, paintball och teamutvecklande aktiviteter. Vi kan erbjuda kreativa möten i naturen, god mat i fantastisk natur, övernattning i slott eller koja. I vårt läger avnjuts en kåsa kokkaffe bäst vid den öppna elden eller på stenen vid vattnet.

Vi kan erbjuda fartfyllda och innehållsrika program men också skapa utrymme för avkoppling och reflektion. Vi tar hand om det praktiska och förgyller er tillvaro med lite extra krydda. Våfflor tillagade över öppen eld, vildmarksbad med svårslagen utsikt, bågskytte på avkopplande japanskt vis eller varför inte hängmattan på 9 meters höjd.

Under aktiviteterna sprider sig dofterna från grillen över området. När mörkret sänker sig över sjön är det dags att sätta sig till bords i jättekåtan eller under trädkronornas löv vid vattnet och avnjuta en måltid tillagad på muurikka hällar och över öppen eld. Vi kan bjuda på allt från grillkorv eller flerrättersmiddag på linneduk.

 


Vi är mycket stolta över vår personal och de arrangemang vi skapar, men vi kan inte sticka under stolen med att vi har den unika och storslagna naturen att tacka för mycket. klicka här för vägbeskrivning

Häckeberga Slott ligger på andra sidan av sjön och ligger bara 5 min med bil och ca 30 min till fots från lägret. Andra alternativ som roddbåt eller häst och vagn tar bara 15 min. Slottet är fullt konferensutrustat, har fina rum och restaurangen håller mycket hög klass.

 

 


till toppen