det här är RA
mångkamp
grupputveckling
äventyr & upplevelser
mäss & event
byggnationer
höghöjdsuppdrag
klätterväggen
camp häckeberga
koncept/priser
fotogalleri
samarbetspartners
kontakta mig
lediga jobb
hämta broschyr
mailBegreppet äventyr är svårdefinierat eftersom alla har sin egen uppfattning om vad det innebär. Låt oss kalla det för upplevelser i stället. Vi skapar annorlunda upplevelser i miljöer som skiljer sig från vardagen på olika sätt. Vi arbetar med känslan, det oväntade och det ovanliga.Här nedan finns ett handplock av förslag på upplevelser. Tala om för oss vad det är för en känsla som Ni vill uppleva, så komponerar vi ett program som passar er.

Vi känner till smultronställena, har erfarenheten och redskapen.

'Camp Häckeberga

Campen ligger vid en mycket vacker plats vid Häckeberga sjön 20 minuters bilfärd från Malmö och Lund. Här finns det, förutom Skånes kanske vackraste omgivning, en jättekåta för upp till 48 ätande gäster som man kan äta middag i och ett kanadensiskt vildmarksbad som rymmer upp till 14 personer åt gången. I skogarna runt omkring lägret finns äventyrsaktiviteter, fiske, höghöjds aktiviteter och teambanor för grupputvecklings program. Här gör vi ordning en aktivitetspark som är skräddarsydd för Er grupp, liten som stor.

Beroende på vad ni vill göra i form av aktiviteter så lämnar vi förslag öppna för förändringar. I lägret serveras ni kokkaffe direkt från den öppna elden och fikabröd eller er egen medhavda matsäck och drycker vid ankomst. Vi håller en underhållande introduktion om aktiviteterna där vi presenterar de aktiviteter som kommer att äga rum under de närmaste timmarna på natursköna platser i omgivningarna samt i lägret.

Ni kan tex tävla som lag mot varandra i en kamp med exempelvis pilbågsskytte, blåsrörsskytte, kulrännan, jättepussel, flytande stenar och yxkastning och andra samarbetsaktiviteter som är gjorda för att stärka lagandan och skratt tillsammans.

Efter kampen är det dags för modiga att prova jättegungan från 9 meters höjd. En riktig nervkittlare som både aktör och åskådare finner underhållande.

Vid när mörkret har lagt sig över sjön bryter vi och det är dags att fortsätta in i kåtan för att avnjuta en middag i skenet av elden. Middagen tillagas över öppen eld och i Muurikka hällar. Maten kommer från Häckeberga Wärdhus förstklassiga kök och kan bestå av en vildmarks wok av; entrecote, färsk potatis, grönsaker, het salsa, gräslöksås. Sallad, bröd med smör och ost. Till dessert serveras grillade bananer med smält choklad i.

När alla är mätta och belåtna så är vildmarksbadet som ligger vid strandkanten ca: 40 grader varmt och luktar gott av lavendelmjölk. Kalla drycker står på det flytande bordet. Där kan de som vill koppla av en stund och njuta av utsikten över sjön. Badet gör sig extra bra då det är vinter.

En upplevelse i naturen. Det kan börja med en paddling i något utav skånes vackra vattendrag. I en glänta står långborden dukade och ovanför hänger segeldukar som regnskydd. I mitten av tältbyn brinner stora bål. Innan middagen påbörjas skall eldprovet genomföras…. - Att gå på glödande kol!

Upplev en avkopplande tillställning i det fria. Efter transport med buss till skogsområdet, promenerar vi till den öppna gläntan. Halvvägs framme känner vi doften av nygrillat. Maten lagas över öppen eld och stekhällar. Här är det dukat med filtar på marken och svalkande drycker i isfyllda kärl. Stämningen inbjuder till att slappna av. De som vill kan utmana någon i kubb eller ta möjligheten att lära sig jonglera. Känslan är ledig och det finns ingen press på att prestera något. Vi målar stora tavlor tillsammans som förklaras under middagen under skratt. Eftermiddagssolen värmer skönt i ansiktet. Det är helt enkelt en picknick i ett naturskönt område i arbetskamraternas sällskap.
Luta er tillbaka och njut, så sköter vi resten.

Kontakta oss för fler förslag.


till toppen